Over Verbrugge

Verbrugge is een echt familiebedrijf. In 1991 is vader Ad begonnen met een klein bedrijf in koeltechniek. Inmiddels zijn we met acht fulltime medewerkers en het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Guus sloot aan bij zijn vader in 2009 en is inmiddels allround specialist in de koel- en klimaattechniek. Ook dochter Elke bleef niet achter en sloot zich in 2011 bij haar vader en broer aan en draagt zorg voor de niet-technische zaken en het algehele reilen en zeilen binnen het bedrijf.

Familiebedrijf: ook in úw voordeel

Het voordeel van een familiebedrijf is dat we samen een schat aan ervaring hebben én dat we met hart en ziel verbonden zijn aan ons werk. Een vader die het bedrijf eigenhandig heeft opgebouwd tot een bedrijf van naam, moet erop kunnen rekenen dat de tweede generatie die naam eer aandoet! Eerlijkheid en kiezen voor kwaliteit zijn waarden die wij met de paplepel ingegoten hebben gekregen.

Vanuit die houding omgaan met elkaar en met onze klanten is zo vanzelfsprekend dat we er niet bij na hoeven te denken. We genieten allemaal van mooie technische oplossingen en van de resultaten die we samen behalen. Dat gezamenlijke verantwoordelijkheidsgevoel werkt altijd in het voordeel van de klant, van u dus! U tevreden, wij tevreden. Zo simpel is het.

Onze service laat zich het beste zó omschrijven:

“We kennen onze klanten en we geven niet op voordat alles (weer) in orde is.”

Wij werken onder andere voor

Ook voor uw sector

Wij leveren koeltechnische installaties, klimaatbeheersystemen, warmtepompen etc. aan tal van bedrijven en organisaties.

Sectoren die gebruik maken van onze installaties:

  • AGF-sector
  • (Industriële) bakkerijen
  • Tuinbouw
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Vleesverwerking
  • Distributiecentra en opslag
  • Catering
  • Kantoren
  • Detailhandel

Staat uw sector er niet bij? Geen probleem, neem contact met ons op en vertel wat u zoekt, dan hoort u meteen of wij iets voor u kunnen betekenen.

Maatwerk: meer dan techniek alleen

Een standaard werkwijze bestaat bij ons niet. Elk bedrijf is anders, en bij elke situatie past een eigen oplossing. Of het nou gaat om koudetechniek, warmtepomptechniek, klimaattechniek en/of airconditioning: wij kijken zowel vanuit de ogen van een ervaren specialist als vanuit uw ogen.

Meer over onze werkwijze

Heb je interesse om bij Verbrugge te komen werken?

Bekijk onze vacatures

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op