Werkwijze

Een standaard werkwijze bestaat bij ons niet. Elk bedrijf is anders, en bij elke situatie past een eigen oplossing. Of het nou gaat om koudetechniek, warmtepomptechniek, klimaattechniek en/of airconditioning: wij kijken zowel vanuit de ogen van een ervaren specialist als vanuit uw ogen.

Factoren als budget, bedrijfsomvang, technisch niveau van uw medewerkers en intensiteit van gebruik tellen allemaal mee, en daarnaast nog uw eigen, soms bijzondere wensen. Maatwerk is bij ons ook écht maatwerk, tot in de kleinste details.

De installatie van een klimaatsysteem of luchtbehandelingssysteem gebeurt altijd in nauw overleg met u, opdat uw bedrijfsprocessen ongehinderd kunnen doorgaan. Dat kan betekenen dat wij de installatie voorbereiden of zelfs al deels uitvoeren in onze eigen assemblagehal. Net wat het meest handig en voordelig is voor u.

Lees meer over Verbrugge

Onderhoudscontract en 24-uurs service

Als alles bij u op rolletjes loopt, zijn wij tevreden. Om ervoor te zorgen dat het ook op rolletjes blíjft lopen, zorgen wij op gezette tijden voor het nodige onderhoud aan uw installatie(s). U kunt ervoor kiezen om uw temperatuurregistratie te koppelen aan een alarm aan onze kant, en wij kunnen desgewenst op afstand meekijken door live in te loggen op uw registratiesysteem. Voor het geval dat er onverwacht een storing optreedt, zijn wij altijd bereikbaar. Want de gevolgen van een storing kunnen voor u heel groot zijn, en dat weten wij.

Op élk moment zoeken we de beste oplossing voor u en uw bedrijf. Elk moment, dus ook ’s nachts. Onze verantwoordelijkheid past nu eenmaal niet binnen kantoortijden. Daarom kunt u 24 uur per dag op ons rekenen, zeven dagen in de week. Opgeteld 168 uur per week hart voor ons vak!

Kwaliteitsgarantie, A-merken en certificeringen

Wij zijn een NVKL-erkend installatiebedrijf. De NVKL is de Nederlandse brancheorganisatie voor Koudetechniek en Luchtbehandeling. De NVKL-erkenning geeft u als klant een garantie van kwaliteit en professionaliteit.

Elke twee jaar vindt er een audit plaats waarbij wordt bepaald of wij nog steeds aan de criteria voldoen. Dit geldt ook voor onze F-gassencertificering. Als lid van de NVKL zijn wij bovendien gehouden aan een gedragscode.

Vanuit kwaliteitsoogpunt kiezen wij ervoor in onze installaties alleen met A-merken te werken, zoals:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op